Uitgemaakte zaak dat een Belg Big Brother wint?

Author: Share:
© Foto: Play4

We hebben een theorie die wel eens steek zouden kunnen houden
Ze zijn nog met vier, de finalisten van ‘Big Brother 2023’. Maar niet voor lang meer. Jason, Jolien, Charlotte en Bart maken nog kans om het huis te moeten verlaten. Donderdagochtend rond 11 uur (10 uur in het huis omdat zij niet op de hoogte zijn van het zomeruur) zal één van hen te horen krijgen dat hij of zij met de koffer in de hand naar de gameroom mag komen.

De kans is groot – eigenlijk zeker – dat het een Belg zal zijn, want dat er geen Nederlander in de finale staat, dat gelooft geen kat. Maar maakt die Nederlander – Jason is zijn naam – kans om ‘Big Brother’ te winnen? Natuurlijk, maar de kans lijkt ons veel groter dat een Belg dit jaar zal winnen.

We kunnen ons niet voorstellen dat Jason dit jaar zal winnen, dat zou voor de derde keer op rij zijn en op de sociale media lezen we meermaals dat Play4 volgend jaar mogelijk niet meer zal meedoen als er dit jaar opnieuw een Nederlander wint.

En daar zit misschien wel wat in. Waarom zou een Belgische tv-zender de kosten van het programma mee betalen als een Belg toch nooit wint. En laten we als Nederlanders eerlijk zijn, zou Bart geen verdiende winnaar zijn? Ook Jason is dat trouwens, maar hij heeft de afgelopen week toch een deel van zijn pluimen verloren.

Zijn hebzucht om met zoveel mogelijk coins naar de finaleweek te gaan was bijna ziekelijk te noemen. Nu kwamen die coins wel van pas, maar te gierig zijn om dan één coins uit te geven en zo ervoor te zorgen dat Danny die ene coin kon bijhouden, daar had hij goede punten mee gescoord.

Het omgekeerde gebeurde eigenlijk, steeds meer mensen in en buiten het huis begonnen zich aan Jason Glas te storen en dat zou hem zaterdag wel eens zuur kunnen opbreken. We weten zaterdagavond tijdens de finale van ‘Big Brother’ of Jason al dan niet met de jackpot naar huis gaat.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Goed nieuws voor Jolien uit Big Brother: “Zij maakt kans om te winnen”

Next Article

Evi Hanssen laat verdriet niet wegschminken

You may also like