Ben Cramer stelt zich vragen bij uitsluiting Joost Klein

Author: Share:
© Foto: Showbizz247.nl

Het Eurovisie Songfestival van 2024 zal vermoedelijk de geschiedenisboeken ingaan als één van de meest turbulente edities die de liedjeswedstrijd ooit heeft meegemaakt. Enerzijds was er de controverse rond de deelname van Israël en als klap op de vuurpijl werd de Nederlandse inzending Joost Klein uit de wedstrijd gezet.

“Ik vind het nogal wat!”, gaat Ben Cramer van start in Weekend. “Ik heb er ook wel mijn vraagtekens bij. Ik kan me voorstellen dat Joost niet gefilmd wilde worden net na het eerbetoon, wat een emotioneel moment voor hem kan zijn. Maar wat vreemd is: het gebaar dat hij heeft gemaakt, moet door de vrouw zijn gefilmd.”

De zanger merkt ook op dat Joost voor een extravert persoon, wel heel erg stil is tegenwoordig en vraagt zich af of de zanger verplicht wordt om te zwijgen.

“Daarbij: hoe is het mogelijk dat de organisatie hem meteen een rode kaart heeft gegeven, waarom niet geel? Er moet meer aan de hand zijn. Misschien heeft hij een bepaalde irritatie opgewekt door zijn gedragingen tijdens de persconferentie – dat hij zijn haar aan het kammen was, met een vlag over zijn hoofd zat. Allemaal dingen om op te vallen, een buitenbeentje te zijn. Alles bij elkaar opgeteld kan dat ook meetellen bij die rode kaart. Maar dan nog, hij had eerst een verwittiging moeten krijgen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Babette van Veen geniet van zonen

Next Article

René Froger verzoent Geer en Goor

You may also like