Bonnie St. Claire openhartig over drankverslaving

Author: Share:
©

Tijdens een interview met MAX Magazine, vraagt de ober van het lokale etablissement aan Bonnie St. Claire wat ze graag wil drinken. “Het is nog geen borreltijd en het wordt ook geen borrel, dus doe maar een alcoholvrij aperitief”, geeft ze met een knipoog aan.

De zangeres vertelt dat haar imago ten tijde van haar alcoholverslaving flink wat schade heeft opgelopen. “Mijn drankgebruik sloop erin. Waarom weet ik niet”, gaat ze van start. “Want ik voelde me niet zielig ofzo, nee ik vond het gewoon lekker, ook sterke drank.”

Gaandeweg begon Bonnie echter steeds vaker en steeds meer sterke drank te misbruiken, tot ze op een bepaald moment zelf tot het besef komt dat ze verslaafd is. “Ik ben toen gestopt met die sterke drank. Ik ben heel klein van stuk, dus ik dacht: dat moet een keer fout gaan. Daarna ben ik op de wijn overgegaan. En dat is mijn redding geweest want daar werd ik ziek van. Het was allemaal zuur dat ik binnenkreeg. Ik kreeg maagproblemen. Ik dronk de hele dag door, tot het moment dat ik het niet meer lekker vond.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Prinses Laurentien in opspraak

Next Article

De Meilandjes steken de handen uit de mouwen

You may also like