Bonnie St. Claire doodeerlijk over moeilijke periode

Author: Share:
©

Bonnie St. Claire vertelt in MAX Magazine openhartig over haar drankverslaving en hoe ze meer en meer sterke drank begon te misbruiken tot het moment dat ze besefte dat ze verslaafd was.

“Ik ben toen gestopt met die sterke drank. Ik ben heel klein van stuk, dus ik dacht: dat moet een keer fout gaan. Daarna ben ik op de wijn overgegaan. En dat is mijn redding geweest want daar werd ik ziek van. Het was allemaal zuur dat ik binnenkreeg. Ik kreeg maagproblemen. Ik dronk de hele dag door, tot het moment dat ik het niet meer lekker vond.”

In die periode was Bonnie haast niet weg te slaan uit de roddelpers. “Ik werd afgeschilderd als iemand die de hele dag door laveloos op de bank lag, maar dat klopte helemaal niet.”

Tijdens het satirische programma Koefnoen, kwam de zangeres echter tot een pijnlijk besluit. “Ze deden me goed na, dat ik erom moest lachen. Maar ik vond het wel pijnlijk en dacht: dit ben ik!”

Dit was zonder twijfel een bepalende factor om in 2018 de drank volledig af te zweren.

“Ik heb nergens spijt van”, geeft ze aan. “Ik heb me wel altijd afgevraagd waarom ik zo stom ben geweest, want dit was echt een gevalletje saved by the bell.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Prinses Alexia lid van beruchte studentenclub?

Next Article

Zenuwen bij Marieke Elsinga

You may also like