André Hazes brandt van ambitie

Author: Share:
© Liefde voor Muziek - de Reünie: geen covers van elkaars hits maar betekenisvolle nummers voor veerkrachtige jongeren - vrijdag 13 november om 20u40 bij VTM. Op de foto: André Hazes

Tegenwoordig houdt zanger André Hazes zijn fans online weer volop op de hoogte van wat hij wekelijks allemaal aan het doen is. Of dat nu muzikaal op het podium is of privé in zijn bed, wie wil kan opnieuw meer dan genoeg van hem zien.

Dit in tegenstelling tot de periode waarin hij met zijn verslavingen kampte en hij om die reden koos voor een (sociale) mediastop. Maar die periode ligt inmiddels gelukkig alweer even achter hem, en intussen brandt de zanger dan ook weer van ambitie. Zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

Nu hij ruim anderhalf jaar clean is, zei hij daarover onlangs: “Nu is mijn doel de allerbeste entertainer van Nederland worden”, lezen we in Weekend. “Daar werk ik nu naartoe, dat is mijn houvast. En wat mijn privéleven betreft: ik wil Monique en André nooit meer kwijt”, besluit hij over zijn gezin.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Hier droomt Edsilia Rombley nog van

Next Article

Het liefdesgeheim van Jan Keizer

You may also like