André Hazes: “Ik zie het somber in”

Author: Share:
© Foto: SBS6

Het is allang geen geheim meer dat er van het eens zo hechte gezin Hazes nog maar bitter weinig overschiet. André en Roxeanne, de kinderen van de betreurde volkszanger André sr. zijn al jaren niet meer ‘on speaking terms en ook moeder Rachel gaat met de regelmaat van de klok in de clinch met (een van) haar kinderen.

Momenteel is het vooral de rechtszaak die Roxeanne heeft aangespannen om haar moeder te ‘onttronen’ als erfgenaam van haar vader, die de onderlinge verhoudingen op scherp zet. Opvallend in deze strijd om de erfenis, is dat zoon en broer André jr. zich behoorlijk afzijdig houdt en niet echt partij lijkt te kiezen, aldus Party.

Op Radio 538 reageerde hij onlangs wel kort op de erfenistwist tussen zijn moeder en zus. Volgens hem valt er ook helemaal niets bij te winnen: “We worden alleen maar verder uit elkaar getrokken op deze manier”, klonk het. Op de vraag of hij nog een verzoening mogelijk acht, antwoorde hij eerlijk met “Ik zie het somber in.” En somberheid is net wat hij niet langer in zijn leven wil toelaten nu hij eindelijk zijn eigen zaakjes op orde heef. Dát haalt hij dan ook aan als voornaamste reden om zich buiten de ruzie tussen Rachel en Roxeanne te houden: “Ik ben klaar met het gedoe, ik heb mijn eigen portie gehad. Ik wil alleen nog maar positief zijn”, maakt hij duidelijk.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Roze wolk blijft uit bij Marieke Elsinga

Next Article

Hiep Hoera voor de jarige van vandaag

You may also like