André Hazes junior spreekt openlijk over zijn ‘lui zaad’

Author: Share:
© Liefde voor Muziek - de Reünie: geen covers van elkaars hits maar betekenisvolle nummers voor veerkrachtige jongeren - vrijdag 13 november om 20u40 bij VTM. Op de foto: André Hazes

Deze week verschijnt de ongeautoriseerde biografie van André Hazes junior en die zal zonder twijfel ophefmakend zijn.

Zo wordt er onder andere gesproken over zijn ‘lui zaad’. Met andere woorden, kindjes maken op de klassieke manier lukt niet met Monique Westenberg, de liefde van zijn leven, dus is ICSI (intracytoplasmatische spermainjectie) de oplossing.

Appeltje-eitje, zoals zijn moeder, ‘Rox’ en hij vroeger altijd tegen elkaar zeiden, zal dus bij hen niet meteen van toepassing zijn. “Ik was zó lui, zelfs mijn zaad was lui”, werd jaren later door André met een grijns uitgesproken, zo vernam Het Laatste Nieuws.

Na de mallemolen van IVF en ICSI te hebben doorlopen, wordt André Hazes junior uiteindelijk van een zoon, op wie hij super trots is.

In 2022 neemt het koppel een nieuwe doorstart, nadat André ondertussen al met heel wat andere dames het bed deelde. Momenteel blijkt Monique terug de liefde van zijn leven. Maar zijn leven zal, na zijn afkickperiode, blijkbaar nog relatief langer duren dan voorzien. Of zijn relatie hiertegen bestand zal zijn is nog maar de vraag.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Moet Studio 100 op zoek naar een nieuw K3’tje

Next Article

Steunbetuiging aan bedreigde Amalia valt niet in goede aarde

You may also like