André van Duin steunt het goede doel

Author: Share:
© Foto: Elvin Boer / MAX

In het boek “Alles Over André”, vindt de lezer 1001 fragmenten, feiten en anekdotes terug over de levende legende die André van Duin is. Opvallend: Het tv-gezicht schenkt zijn deel van de opbrengsten volledig aan het goede doel.

Onlangs kreeg André het eerste exemplaar van het boek uitgereikt van Eva Jinek. “Het is natuurlijk niet het eerste boekje. Het is geloof ik het vierde boek”, verduidelijkt de komiek in Party. “’Alles Over André’ is een schattig boekje. Voor de echte fans is het echt zo’n hebbeding boekje wat leuk is om te geven en leuk is om te krijgen.”

Het idee voor het boek kwam er volgens André van journalist Jan Vriend. “Hij vond het leuk om een boekje uit te brengen dat anders is dan de andere boeken die over mij zijn gemaakt, omdat het vol staat met uitspraken die ik in mijn leven blijkbaar ooit gedaan heb. Jan heeft alle uitspraken verzameld en wij hebben samen ook twee keer een uitgebreid gesprek gehad voor de rode draad van het hele verhaal. Ik heb het boekje nu voor het eerst in mijn handen en het ziet er heel leuk uit.” 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Jim Bakkum: “Ik heb ze toch afgezegd”

Next Article

Jan Keizer vertelt openhartig over ouder worden

You may also like