Ben Cramer erfelijk belast

Author: Share:
© Foto: Showbizz247.nl

In 2019 onderging Ben Cramer een zes uur durende hartoperatie omwille van een lekkende hartklep. Hoewel de operatie goed is verlopen, ondervindt de zanger nog steeds hinder, zo lezen we in Party.

“De pompkracht van mijn hart is een stuk minder geworden en daardoor ben ik sneller moe”, gaat Ben van start. Vooral met tuinieren: maaien, snoeien, wieden. Ik voel dat goed aan, ik moet soms gewoon een tandje terugschakelen.”

Tijdens het zingen heeft Ben gek genoeg totaal geen last, zo geeft hij aan. Ik ga ervan uit dat ik nog lang mag blijven zingen, mijn werk lijdt er absoluut niet onder.

Alsof de duivel er mee gemoeid is, moest zijn dochter Pascalle in hetzelfde jaar dezelfde ingreep ondergaan. Zijn dochter Nicole staat dan weer onder controle. “Het is denkbaar dat ze ooit dezelfde ingreep als Pascalle zal moeten ondergaan, wegens een defect aan de hartklep. Die kwaal is dus overduidelijk erfelijk, ze hebben het van mij”, besluit de zanger.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

“In eerste instantie dacht ik: waarom?”

Next Article

Vertelt Rachel Hazes wel de waarheid?

You may also like