Bewoners vakantiepark Peter Gillis zijn boos

Author: Share:
© Foto: SBS6

Zij willen meer uitleg

De bewoners van vakantiepark Parelstrand in Lommel, in België zijn boos op Peter Gillis. En daar hebben ze een heel goeie reden voor.

De vakantieparken zien er al lang niet meer zo netjes uit als vroeger en doen je niet wegdromen van vakantie. Integendeel. Het park ligt er vervallen en niet onderhouden bij. En Peter lijkt het zich allemaal niet aan te trekken.

Ook chaleteigenaar Hans Nieuwkerk is niet langer tevreden. Hij heeft al meer dan tien jaar een plek op het vakantiepark, maar nu is ook hij het beu. “Je schaamt je bijna dat je op een park van Peter Gillis staat”, zegt hij in Story.

Peter beloofde de mensen van zijn vakantieparken ook dat zij niks zouden merken van de stijgende energieprijzen. Maar dat viel even lelijk tegen voor de bewoners van het park. Ook hun prijzen werden zonder aankondiging aangepast.

“Wat mij daar vooral aan stoorde, is dat er geen enkele onderbouwing werd gegeven. We weten niet of hij een langdurig contract had afgesloten, of dat hij, net zoals veel anderen, is geconfronteerd met de verhoogde prijzen. Wat me daar ook gigantisch aan stoorde, is dat hij de prijs over een heel jaar met terugwerkende kracht verhoogde. Terwijl de energieprijzen in het eerste half jaar helemaal niet  hoog waren. Jammer genoeg blijft Peter voor ons onbereikbaar.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

De taakstraf van Glennis Grace lokt veel reacties uit

Next Article

Bertrie Wierenga in spektakelmusical De Tocht

You may also like