Big Brother-bewoner onder vuur: “Walgelijk kereltje”

Author: Share:
© Foto: Play4

Het gaat er heftig aan toe in het Big Brother-huis. Zaterdag zal Bart, Jason of Michelangelo het huis moeten verhalen. Danny heeft hen op de nominatielijst gezet nadat hij het nominatiespel won.

Danny heeft zich de woede van menig kijker op de nek gehaald. Hij deed namelijk een uitspraak waar de kijkers boos van werden.

“Ik kan er niet tegen als een spel niet eerlijk verloopt. Hetzelfde met de sokkels in de tuin”, vertelde Danny tijdens een gesprek in de tuin.

“Danny stop met dat gelul, je was de eerste die het niet eerlijk speelde met Chay….”, reageert een kijker op een fansite. En laat Danny nu één van de minst eerlijke bewoners zijn. Hij is blijkbaar al vergeten dat hij naar huis gestemd werd omdat hij niet eerlijk was.

“Deze man heeft het over zichzelf denk ik”, schrijft Shelina. “Danny, je bent schijnheilig. Stop ermee”, schrijft Monique dan weer.

Ook Benny ergert zich aan Danny. “Ten eerste had die al niet terug mogen komen en hij was zelfs al van in het begin vals bezig. Dus stop met zeveren, Danny”.

“Waarom is hij dan terug? Is dat eerlijk? 4 Weken weg? Alles gezien”, reageert Ju.

“En dat is dan echt niet bij mensen zoals Danny,Charlotteke en Lindsey whaha kijk eens in de spiegel man patserke”, lacht Poekie.

Ja, Danny is niet echt geliefd, zo blijkt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Presentatrice Floortje Dessing naar het ziekenhuis

Next Article

Big Brother: ‘Hij moet zaterdag naar huis’

You may also like