Blijft Linda de Mol Jeroen Rietbergen steunen?

Author: Share:
© Foto: DPG Media

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen waren al een tijdje terug aan het daten en aan het uitzoeken hoe sterk hun liefde voor elkaar is. Tot plots de uitspraak van het OM kwam, waarbij Jeroen Rietbergen verder werd vervolgd voor zijn wangedrag bij ‘The Voice Of Holland’.

Het is nog maar de vraag of hun eventuele relatie dit gaat overleven en hoe Linda de situatie nu bekijkt. Al vinden heel wat mensen het niet kunnen hoe ze zich nu gedraagt.

Dat ze Jeroen blijft steunen na alles wat hij heeft gedaan, dat snapt Nederland niet. Zo lijkt het wel alsof ze zijn kant kiest en de slachtoffers niet gelooft.

Niemand kan geloven dat Linda er geen rekening mee heeft gehouden de komende maanden dat Jeroen vervolgd zou worden door het OM en dat ze ook dan weer onder vuur zou komen te liggen.

Angela de Jong is ervan overtuigd dat Linda zich zal verschuilen achter het feit dat Jeroen nu een ander mens is geworden en dat hij in het verleden fouten heeft gemaakt.

Marcus den Blanken vraagt zich af of het publiek dat zomaar gaat blijven pikken. “Ik vind dat ze het zelf moet weten. Stel dat hij vervolgd wordt… het is voor mij wel privé, maar voor je imago als presentatrice is het killing dat je dan bij zo iemand bent. Maar dat moet ze voor de rest zelf maar weten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Eva Jinek stelt teleur

Next Article

Gerard Joling: “Daar trek ik de grens”

You may also like