Buddy Vedder moet zich intensief voorbereiden

Author: Share:
© Foto: Ruud Baan/AVROTROS

Buddy Vedder vertolkt in de musical Saturday Night Fever de rol van Tony Manero. Een rol waar uiteraard flink wat danspassen aan te pas komen. Om deze reden is de acteur zich dan ook intensief aan het voorbereiden, zo staat in Party te lezen.

“Het dansen gaat goed. Ik lig op schema”, gaat hij van start. “De eerste weken was ik helemaal blij, want alles is nieuw. De middenperiode is het vaak een beetje zwaar, omdat je altijd probeert te verbeteren wat je al kan. Ik ben daar net voorbij en nu ben ik weer nieuwe dingen aan het leren.”

Buddy geeft aan dat het in Broadway erg normaal is dat acteurs zich heel lang voorbereiden op een rol. “En waarom? Omdat ze een topprestatie moeten leveren. Het is niet alleen de dansles. Het is ook zorgen dat je fysiek klaar bent. Kijk maar naar voetballers. Als je ineens drie wedstrijden in de week gaat spelen, dan moet je daar echt je leven op aanpassen. Ik ga straks zes tot acht voorstellingen per week spelen en daar moet je lichaam klaar voor zijn. Er hoort een bepaalde levensstijl bij en die ben ik nu al aan het implementeren, zodat het niet ineens een grote overgang is zodra de voorstellingen van start gaan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Patty Brard denkt nog niet aan stoppen

Next Article

Wendy van Dijk maakt haar prioriteiten duidelijk

You may also like