Carrière Eva Jinek moeilijk te combineren met gezin

Author: Share:
© Foto: Linda Stulic

In 2018 werden Eva Jinek en haar partner Dexter van der Voorn trotse ouders van hun zoontje Pax. “Het gevoel van vertedering en liefde wat ik kreeg toen hij is geboren, is overweldigend”, zo gaf ze destijds aan.

In Party staat echter te lezen dat ondanks het feit dat de presentatrice in de zevende hemel was met hun kleine spruit, ze toch regelmatig baalde als een stekker. Doordat ze voor haar latenight talkshow bij RTL ’s avonds lang van huis was, kreeg Eva het gevoel dat ze de belangrijke momenten van haar zoontje almaar meer begon te missen.

“Het is geweldig om Dexter als vader te zien”, gaf ze nog aan. “Zo toegewijd, lief, zacht. Maar toen ik voor het eerst na de geboorte van Pax weer ging werken, hing onze baby heel erg aan hem. Logisch, omdat zij veel samen waren, maar soms vond ik dat echt niet leuk. Dan was ik echt degene die zondags het vlees kwam aansnijden.”

Daarom besloot Eva om in plaats van haar latenight talkshow bij RTL, te kiezen voor een talkshow in de vroege avond bij NPO.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

George Baker vertelt over overleden dochtertje

Next Article

Moeder Marco Borsato vol lof over haar zoon

You may also like