“Casa Hazes” wordt een begrip in Spanje

Author: Share:
© Foto: SBS6

In Torremolinos komt binnenkort een brasserie waar mensen iets kunnen eten en drinken en op de achtergrond genieten van de muziek van André Hazes senior. Zijn weduwe Rachel heeft namelijk beslist om daar een gekende brasserie te kopen, die al vele jaren een echte trekpleister is voor Nederlanders.

Volgens haar vervult ze op die manier een droom van wijlen haar echtgenoot, die zich altijd super voelde in Spanje. Een eigen horecagelegenheid was destijds de kers op de taart en dat zal zij nu dus waarmaken.

Dat betekent ook dat ze binnenkort zelf grotendeels in Spanje gaat wonen. “Tot nu toe logeerde ik altijd bij een vriendin, die deels in Nederland, deels in Spanje woont. Dat zal ik ook doen, Ik zal op en neer vliegen tussen Malaga en Amsterdam”, aldus Rachel aan Story.

Ze blijft verbonden met Nederland omdat ze daar ook nog haar bedrijf ‘Melvin Produkties’ heeft. Telkens ze nu op en af vliegt, neemt ze alvast al een aantal spullen van André mee zoals zijn gouden en platina platen en zijn beeld, zo deelde ze mee aan Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Dennie Christian legt uit wat ‘schlager’ écht betekent     

Next Article

Dit is Frans Bauers mooiste jeugdherinnering

You may also like