Corry Konings: “Dat is niet iedereen gegund”

Author: Share:
© Foto: Peter De Smedt

Corry Konings staat zo’n 55 jaar op het podium. Dat is heel wat. Ze kan het zelf bijna niet geloven, maar ze is blij dat ze al zo lang mag meedraaien en dat ze nog steeds kan optreden voor volle zalen. Toch is er de voorbije jaren ook heel wat veranderd.

“Doordat steeds meer artiesten in het Nederlands zingen, is de concurrentie talrijker dan ooit. Maar het levenslied – ook wel volksmuziek genoemd – is misschien wel populairder dan ooit”, klinkt het bij Corry in Primo.

De nieuwe generatie bestaat uit zangers zoals Gers Pardoel en André Hazes Jr. Meteen twee voorbeelden die het niet makkelijk hebben met hun privéleven op de rails te krijgen. Het is een beetje de tol van de roem.

“Op het rechte pad blijven is niet iedereen gegund. En het moeilijkste is om het succes te kunnen dragen en verwerken. Toen ik jong was, ging ik ook maar door en door. Op het hoogtepunt van mijn carrière bevond ik me in een vicieuze cirkel. Je wordt op handen gedragen, waardoor je jezelf telkens opnieuw moet bewijzen. Zelf heb ik nooit het gevoel gehad dat ik de weg kwijt was. Maar ik snap dat het soms te overweldigend kan worden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

André Hazes: “Ik begrijp heel goed dat mensen dat denken”

Next Article

Erica Meiland vindt de relatie tussen André Hazes en Monique Westenberg vernederend

You may also like