Daar is Marco Borsato weer

Author: Share:
© Foto: VTM

Sinds het nieuws over mogelijk misbruik bij ‘The Voice Of Holland’ naar buiten kwam, heeft Marco Borsato zich teruggetrokken. Het bleef héél lang stil op zijn sociale media, héél af en toe laat hij weer van zich horen en dan heeft dat meestal met één van de kinderen te maken. Ook nu weer is dat zo. Wat is de aanleiding?

Zijn Luca heeft afgelopen vrijdag het nummer ‘Blame It On The Wine’ uitgebracht. Nu zou je denken dat de naam Borsato deuren opent, maar vandaag de dag is het helaas niet zo. Luca werkt keihard aan zijn muzikale carrière, al lijkt succes voorlopig uit te blijven.

Luca kan gelukkig op de steun van zijn ouders rekenen, dus ook van zijn vader. “Lieve Luca, ik wil je een compliment maken. Je volgt je hart en passie zonder de hulp van platenmaatschappij of management”, schrijft Marco op Instagram.

“Componeren, studiowerk, look en feel, artwork, jullie doen echt alles zelf! Dat bewonder ik in jullie! Blijf je hart volgen… Succes, Papa”, schreef Marco nog.

De jonge Luca doet dat goed, dat moet gezegd. Kon papa Marco hem maar eens mee het podium op nemen, dat zou de carrière van Luca zeker en vast een boost geven. Maar Marco die weer gaat optreden, dat zit er voorlopig niet in. Eerst moet die ene storm overgewaaid zijn, de vraag is natuurlijk hoelang dat nog gaat duren.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Monique Smit zwanger: “Ben al zover”

Next Article

André Hazes: “Ik doe mensen geen pijn meer”

You may also like