Deed Peter Gillis een maagverkleining?

Author: Share:
© Foto: SBS6

Wanneer je zijn foto op Facebook zou zien, zou je in ieder geval denken van wel. En dat zou wel eens allemaal te maken kunnen hebben met de breuk met zijn ex partner Nicol.

Trouwe kijkers van ‘Massa is Kassa’ zullen ongetwijfeld weten dat Peter Gillis soms behoorlijk hulpeloos leek zonder de hulp van Nicol. Zo zagen de kijkers onder meer hoe Nicol Peters veters moest helpen strikken.

Nu hij en Nicol niet meer samen zijn, zou je een hoop liefdesverdriet verwachten. Maar niets is minder waar. Peter lijkt van de breuk helemaal geen last te hebben.

Het is zijn volgers op sociale media wel opgevallen dat Peter erg vermagerd is en dat dat ongetwijfeld aan de stress moet te wijten zijn. “Veel stress van je nek af maat, is goed te zien. Je ziet er een stuk relaxter en minder gestresst uit”, schrijft iemand onder de foto.

Peter heeft lange tijd overwogen om een maagverkleining te laten uitvoeren, maar deed het uiteindelijk nooit. Wel nam hij een voedingscoach onder de arm. En dat lijkt zijn vruchten af te werpen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Familielid Marco Borsato in datingprogramma

Next Article

Monica Geuze doet stevige bekentenis

You may also like