Dennis Schouten met mes in gezicht gestoken

Author: Share:
© Foto: Brunopress.nl

Roddelpraat-gezicht Dennis Schouten heeft geen prettig weekend achter de rug. In de nacht van vrijdag op zaterdag werd er met een mes in het gezicht van de presentator gestoken. De feiten speelden zich af in Aspen Vally in Enschede.

“Ik ben in mijn gezicht gestoken met een mes in Aspen Valley in Enschede. Redenloos, terwijl ik met een vriend van mij zat te praten aan de bar in afwachting op onze borrel”, schrijft Schouten. “Ineens zat ik onder het bloed.. Dit is de boete die je kennelijk moet betalen anno 2023 als je een mening hebt in Nederland”, vult Schouten aan.

“Ik neem alle risico’s van mijn mening, mijn werk en mijn programma. Maar wat gaat er in je zieke hoofd om als je met een mes de stad in gaat”, vraagt hij zich af.

“Ik dank God dat ik niet 5 centimeter hoger ben gestoken, zaterdag zal ik aangifte doen. Ik heb besloten dit direct te communiceren omdat veel mensen dit hebben zien gebeuren. Heb jij dit incident ook gezien? Neem dan alsjeblieft contact met de politie op”, reageert een aangeslagen Schouten zaterdag.

Zondag in de loop van de dag gaf de presentator een update. “De stand van zaken: er is vooralsnog niemand gearresteerd”, reageert Dennis via Instagram. “Ik ga aangifte doen van bedreiging, laster en smaad”, gaat hij verder. “Ik ben erg boos en verdrietig en wil nu graag rust”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Geraldine Kemper had intiem contact in skilift

Next Article

Gordon neemt afscheid van Zuid-Afrika: ‘Tijd voor nieuw avontuur’

You may also like