Deze relatie van Willem-Alexander moest jarenlang geheim blijven

Author: Share:
© Foto: RVD - Mischa Schoemaker

Party maakt een overzicht van een aantal relaties van bekende Nederlanders, die helaas op de klippen liepen. Eén van de relaties die door het weekblad onder de loep wordt genomen is die tussen Willem-Alexander en Emily Bremers.

Het tweetal leerde de toenmalige prins in 1994 kennen in Leiden, waar ze beiden studeerden. Al snel sloeg de vonk over en was het koppel stapelverliefd.

In 1998 was Emily zelfs uitgenodigd op het bal ter gelegenheid van de zestigste verjaardag van koningin Beatrix. Toch zou de toenmalige koningin het niet eens geweest zijn met deze relatie.

Daarbovenop kwam ook nog eens het feit dat de vader van Emily omwille van fiscale redenen naar België was verhuisd, een imago dat hun relatie ook niet ten goede kwam.

Na vier jaar besloot Emily een punt te zetten achter de relatie, toch zag het tweetal elkaar nog regelmatig. In 2002 trouwde ze namelijk met jonkheer Rhoderick van der Wijck, een goede vriend van de toenmalige kroonprins. Een huwelijk dat uiteindelijk in 2014 zou stranden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Wolter Kroes maakt zich ernstig zorgen om zoon

Next Article

Oscar Harris ziet grote droom in vervulling gaan

You may also like