Dit deed John de Bever in een bordeel

Author: Share:
© Foto: SBS6

In Weekend staat te lezen dat John de Bever in zijn jonge jaren wel eens met zijn vrienden een bordeel bezocht.

De zanger geeft aan dat hij destijds achttien was maar dat hij het echte verhaal nooit aan zijn vrienden heeft verteld. “We hadden gevoetbald en twee jongens wilden naar dat bordeel”, gaat John van start. “Ik had een auto, wij erheen, die jongens stapten uit en kwamen na tien minuten alweer terug. ‘Maar jij moet ook John’, zeiden ze. Ik had er helemaal geen zin in, want ik ben homo, maar ik dacht: ik kan het niet maken om niet te gaan, dus ik naar binnen.”

John vertelde echter aan de dame in kwestie dat hij helemaal niet geïnteresseerd was om iets te doen, maar dat ze gezellig samen drie kwartiertjes een colaatje zouden drinken. “Na een tijdje begonnen die jongens buiten te toeteren, waar ik bleef”, gaat John van start. “Na drie kwartier zeg ik tegen die meid: ‘Doe het gordijn maar weer open en steek je duim omhoog.’ Dus zij doet dat, en die jongens vragen hoe het kan dat ik zolang binnen was. Ik zeg: ‘Ja, als je het goed kunt, mag je langer blijven.’”

“Die twee jongens kwamen bij ons uit het dorp, maar ik heb hen de waarheid nooit verteld. Nooit. Dat is wel apart hè. Die dachten: die kan er wat van. Dat vind ik nou humor”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

René Froger: “Ik denk niet dat ik er iets speciaal mee ga doen”

Next Article

Patty Brard denkt nog niet aan stoppen

You may also like