Dit is de belangrijkste vrouw in het leven van koningin Máxima

Author: Share:
© RVD - Koning Willem-Alexander

Opvallend beeld tijdens het bezoek van koningin Máxima aan de Dutch Design Week in Eindhoven onlangs. Tegen het gebruikelijke protocol in, waarbij ze na een officieel bezoek begeleid door zichtbare en onzichtbare bodyguards naar haar auto terugloopt die, eens ze ingestapt is, om veiligheidsredenen aan hoge snelheid wegscheurt, besloot ze dit evenement al lopende te verlaten.

En daar had Hare Majesteit een goede reden voor. Zo kon ze nog even bijpraten met haar hartsvriendin Mariska Dietz. Mariska’s man Theo is al jaren goed bevriend met en zelfs een soort mentor voor koning Willem-Alexander. En zo hebben ook hun eega’s elkaar leren kennen én appreciëren volgens Story.

De band tussen Máxima en Mariska zou zelfs zo innig zijn dat de koningin haar beschouwt als de belangrijkste vrouw in haar leven, op haar moeder Maria del Carmen, na. Met haar boezemvriendin zou ze zelfs over de hobbels in haar koninklijke huwelijk – die er net als bij elk ander echtpaar gewoon zijn – spreken. Hierbij zou Mariska met haar goede raad als een soort goeroe voor de vorstin fungeren.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Jan Smit: “Dit doet ongelooflijk veel pijn”

Next Article

Is huwelijk Wendy van Dijk écht voorbij?

You may also like