Dit is hét ultieme paleisgeheim van de Oranjes

Author: Share:
© Foto: RVD

Volgens intimi van het koningshuis en het personeel blijkt dat Koningin Maxima regelmatig met een stalen ros over het grindpad richting buitenwereld rijdt. Ze heeft sinds haar 23e haar motorrijbewijs en houdt van het ultieme vrijheidsgevoel wanneer ze op elegante manier de bochten neemt.

En ook koning Willem-Alexander blijkt in alle geheim zijn rijbewijs behaald te hebben en hij zou inmiddels een stoere Harley Davidson aangeschaft hebben.

Het dragen van een helm zorgt ervoor dat beiden eigenlijk zo goed als onherkenbaar kunnen rondtoeren. Voorbijgangers zouden Maxima echter gefotografeerd hebben toen ze met wapperende, blonde haren op karakterestieke wijze bij Paleis Huis ten Bosch          schuin door de bocht ging.

Men wist nagenoeg zeker dat het wel degelijk Maxima was aangezien er even later dezelfde Yamaha Bolt R-spec voor het paleis geparkeerd stond.

De Nederlandse koningin blijkt dus als het ware een echte motormuis te zijn. Toch blijft men moeite doen om het geheim goed te bewaren. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Prinses Laurentien gelooft in deze manier van opvoeden

Next Article

Marco Schuitmaker koopt riant landhuis en zó ziet het eruit

You may also like