Ex-vriend Rachel Hazes onder vuur

Author: Share:
© Foto: SBS6

De rechtszaak over een huurgeschil tussen Rachel Hazes en haar voormalige beste vriendin Marieke Van Beek in Arnhem, nam onlangs een wel erg onverwachte wending. Dat vernam het magazine Party.

Tijdens haar verhoor haalde Marieke plots snoeihard uit met zware beschuldigingen aan het adres van Rachel en diens ex-vriend en vroegere begeleider Klaas Otto. Volgens Marieke zou die laatste 25.000 euro aan Rachel hebben betaald om op de loonlijst van haar bedrijf te kunnen komen staan. Bovendien zou ze Rachel afgeraden hebben om zaken met hem te doen, gezien zijn dubieuze zakelijke verleden Ernstige beschuldigingen, die ook ernstige gevolgen kunnen hebben.

Niet in het minst voor Marieke Van Beek zelf. Otto ontkent dan ook alle beschuldigingen en laat bij monde van zijn advocaat weten dat haar uitlatingen “inhoudelijk onjuist, bezijden de waarheid, beledigend en volstrekt onrechtmatig zijn”, en noemt het laster. Marieke Van Beek mag zich dan ook aan een fikse eis tot schadevergoeding voor geleden en toekomstige schade verwachten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Opvallend nieuws over de Meilandjes

Next Article

Zo bepalend is zijn vrouw voor Jacques Herb

You may also like