Fawry not Sawry exclusief aan de slag voor RTL.NL

Author: Share:
© Foto: Tom Cornelissen

Farja Farvardin, beter bekend onder de naam Fawry not Sawry, gaat per 1 maart werken voor rtl.nl en RTL Boulevard online.

Marc Schreuder, head of publishing rtl.nl: ‘Met RTL.NL hebben we de ambitie om het grootste entertainmentplatform van Nederland te worden. Het is daarom een hele logische keuze om Farja aan ons te binden. Hij heeft zich de afgelopen jaren enorm ontwikkeld als een gepassioneerd contentmaker en zeker ook een groot fan van het genre love, reality & dating. En laten we in dat genre bij RTL & Videoland nu marktleider zijn. Ik ben dan ook heel blij dat hij ons team bij RTL.NL komt versterken om onze groei ambities waar te maken’.

Farja Farvadin: ‘Ik heb mij bij RUMAG de afgelopen jaren mogen ontwikkelen en alle ruimte gekregen die ik wilde en daar ben ik ze zeer dankbaar voor. Ik wil mij graag verder ontwikkelen en dat kan bij RTL.NL. Naast het maken van aftertalks voor de meest geweldige love, reality & dating programma’s kan ik ook meer content gaan maken op het gebied van entertainmentnieuws en artiesten voor RTL Boulevard online en gaan we samen nieuwe online formats ontwikkelen, iets waar ik waanzinnig veel zin in heb’.

‘RUMAG is een kweekvijver voor talenten waarbij Farja zichzelf de afgelopen jaren heeft laten zien door zijn motivatie en welwillendheid, dat als je wat wilt, je er ook echt komt! Farja zijn volgende hoofdstuk is absoluut RTL.NL, wij zijn dan ook heel blij en trots dat hij deze kans heeft gekregen en wensen hem alle geluk en succes toe’ zegt Danny Membre, founder RUMAG.

RTL.NL is het digitale platform waar je al het nieuws van RTL Boulevard vindt en de leukste en beste fragmenten van alle programma’s op RTL en Videoland. Wil je geïnformeerd en vermaakt worden of wil je weten welke series je nu moet kijken. RTL.NL is de plek waar je het allemaal vindt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

André van Duin: “Het was gewoon wachten wanneer”

Next Article

Nieuw seizoen ‘De Verraders’ bij RTL

You may also like