Financiële drama voor Maxime Meiland?

Author: Share:
© Copyright: Play4

Begin dit jaar kochten Maxime Meiland en haar man Leroy een miljoenenvilla in Noordwijk. Heel wat mensen vroegen zich af of dat wel verstandig was want die villa kunnen ze zich enkel permitteren zolang de docusoap van de Meilandjes op tv blijft. 

En daar dreigt nu net het grote gevaar want hun inkomsten zijn zeer nauw verbonden met de docusoap. Zonder ‘Chateau Meiland’ zouden de inkomsten namelijk zeer snel kunnen teruglopen.

Alle activiteiten die Maxime ook eerder heeft ondernomen zoals webshops met kledij leverden niet het verwachtte resultaat op. Bovendien blijkt dat Martien eigenlijk wil stoppen met de docusoap, zo vernam Party. Voor hem hoeft de soap niet meer.

Toen Maxime dit vernam, besloot ze nog een extra bommetje te gooien en meer geld te eisen voor haar bijdrage aan de realityreeks. 

Ze wil zich dus indekken voor het geval de serie zou stoppen. Hun familiebiograaf Jan Dijkgraaf is trouwens bezig met een vierde boek en destijds werd hierover een afspraak gemaakt. Het boek zou uitkomen van zodra de serie stopt, zo vernam Party.  Jan beweert ook te weten wanneer dat ongeveer zal zijn.  

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Rode cijfers voor Gordon

Next Article

Xander de Buisonjé volgt zijn partner niet op Instagram om die reden

You may also like