Financiële kater dreigt voor Gordon

Author: Share:
© Foto: William Rutten/SBS6

Wanneer eind dit jaar zijn contract bij Talpa afloopt, dreigt Gordon in zwaar financieel weer terecht te komen. En dat zou een zoveelste opdoffer betekenen, want het zit de tv-maker en zanger al een hele poos niet mee op vlak van financiën, meent Party. Vooral dan waar het de financiën van zijn huizen betreft.

Zo betrekt Gordon tegenwoordig een appartement in Dubai dat hem tientallen duizenden euro’s kost. Een optrekje dat hij evenwel niet kon bekostigen met de opbrengst van zijn villa in Blaricum, die hij met tonnen verlies van de hand moest doen. En ook met de verkoop van zijn Amsterdamse penthouse wil het maar niet vlotten.

Die zette Gordon ruim een jaar geleden aanvankelijk te koop voor zo’n 3,5 miljoen euro. Maar al snel verlaagde hij de prijs naar 3 miljoen, gelijk aan de hypotheek die hij erop afsloot. Maar ook op die nieuwe vraagprijs kwamen geen serieuze kopers af. Reden genoeg voor Gordon om zijn penthouse weer uit de verkoop te halen. Dit betekent wel dat elke nieuwe vraagprijs onder die drie miljoen gelijk een verlies betekent. Tel daar het aflopen van zijn vet betaalde tv-contract bij en dan lijkt Gordons financiële toekomst er allesbehalve rooskleurig uit te zien.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Opvolging voor Wolter Kroes?

Next Article

De tragiek in het leven van Dries Roelvink

You may also like