Frans Bauer gekidnapt

Author: Share:
© Foto: Showbizz247.nl

Frans Bauer heeft zelf vier zonen en ging nu voor de eerste keer ook met zijn twee ‘schoondochters’ erbij op reis. De vriendinnen van twee van zijn kids werden niet op de rooster gelegd want Frans vindt het belangrijk dat ze zichzelf kunnen blijven.

Eens in de zoveel tijd houdt hij met zijn zonen ook een ‘mannendag’. “Dan wordt ik geblinddoekt door de jongens meegenomen en kom ik ergens uit in Nederland, waar ik tevoren niks van weet. Deze keer weet ik ook van niets, behalve dat het twee uur rijden is”, aldus Frans aan Weekend.

Natuurlijk zetten alle gebeurtenissen van de laatste jaren de fun in het gezin serieus onder druk. De vrouw van Frans kreeg een herseninfarct en moest lang en intensief revalideren. Ondertussen is zij aan de beterhand maar de angst blijft uiteraard.

“In principe is Maris nooit alleen. Dat kan ook niet. Er is altijd iemand uit onze omgeving bij haar”, bekent Frans Bauer in Weekend.

Maar het feit dat het ontzettend goed met haar gaat, daar is Frans zeer dankbaar voor. Toch maakt hij zich altijd zorgen. Hetzij over zijn kinderen of over zijn vrouw, stress alom.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Wolter Kroes over zijn zoon na het ongeval: “Dat komt nooit meer goed”

Next Article

André Van Duin openhartig over ernstige gezondheidstoestand

You may also like