Frans Bauer ongerust over zijn gezondheid…

Author: Share:
© Foto: Showbizz247.nl

Het herseninfarct van zijn vrouw Mariska is iets dat Frans altijd zal bijblijven. Ze werd afgevoerd met de ambulance en had uitvalsverschijnselen waardoor hij vreesde voor haar leven.

Eens terug thuis wachtte haar een lang herstel maar gelukkig wordt ze gesteund door haar kinderen, vrienden en door Frans.

Hij is ook blij dat ze nu terug kan autorijden. “Dat geeft toch een ultiem gevoel van vrijheid”, vertelt hij openhartig in Margriet.

Sinds het voorval is de kijk van Frans Bauer op het leven flink veranderd. Hij is nu meer bezig met zijn eigen sterfelijkheid, vooral om dat hij eind dit jaar vijftig wordt. “Dat vind ik echt erg”, bekent hij in Margriet. “Veertig vond ik al een ding, ik was op de helft dacht ik toen. Nu weet ik niet wat ik moet denken”, deelt hij mee.

Hij heeft zijn kinderen al verteld dat zijn afscheid geen droevige toestand moet worden. “Ik heb een feestelijk leven achter de rug, heb elke droom die ik had ook zien uitkomen, dus het moet positief zijn”, krijgen zijn kinderen als opdracht mee.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Zanger Dries Roelvink onthult zijn grootste angst

Next Article

Ex-vrouw Rob de Nijs dankbaar

You may also like