Gaat Martijn Krabbé echt stoppen met televisie?

Author: Share:
© Foto: Jasper Suyk

Hij lijkt op zijn beslissing terug te komen

Het gebeurt wel eens vaker dat een BN’er het uitschreeuwt dat hij of zij wil stoppen met televisie. Ook Martijn Krabbé heeft zo’n uitspraak wel eens gedaan.

Dat deed hij ook nog niet zo heel lang geleden. Maar gelukkig lijkt hij ondertussen weer op die beslissing terug te komen.

Martijn zei in november nog dat hij nood had aan iets anders en dat hij ook de sprong zou wagen om iets anders te gaan doen naast televisie.

“Ik dacht toen: wat moet ik gaan doen? En ik kom toch iedere keer weer op hetzelfde uit en dat is gewoon plaatsjes draaien”, zei hij toen in het programma ‘Isola di Beau’.

Maar ondertussen is Martijn dus op dat idee terug gekomen en gaat hij toch maar gewoon verder waar hij mee bezig was: televisie. “Ik vond het vorig jaar niet meer zo heel erg leuk allemaal. Het was een heel zwaar jaar. Ik heb er nog steeds last van. Je gaat twijfelen aan alles. Ook aan jezelf. Op een gegeven moment denk je: als je dit niet hebt gezien of geweten, moet je je dan niet even gaan resetten en nadenken over hoe dit heeft kunnen gebeuren?”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

John de Bever: “Dat gaat toch wat ver”

Next Article

John de Bever: “Ik word soms wel eens moe van hem en zijn plannen”

You may also like