Geraldine Kemper bang in eigen stad

Author: Share:
© Foto: Play4

Een vrouw alleen op straat in een grote stad, het zorgt wel eens voor bange momenten en daar weet Geraldine Kemper alles van. Nu is Geraldine best wel mondig, dinsdag had zij in Amsterdam twee akelige momentjes.

“Gisteren fietste ik op straat. En maakte ik oogcontact met een jongeman. Voor hem reden om mij uit te schelden en met een bierblikje te bekogelen”, schrijft Geraldine op Instagram. “Merci naar de andere man die het voor mij opnam”, gaat Geraldine verder.

Daarmee was de kous nog niet af. Dinsdagavond was er weer een ongemakkelijk moment. “’s Avonds liep ik terug van een meeting. En in een straat waar verder niemand liep kwam een man naar me toe gelopen. Ik voelde het al. Soms voel je het. De man komt veel te dicht bij me lopen. Blijft hangen en zegt op een vieze toon ‘Goedeavond he…’. En nee, dit was niet een gezellige goedeavond. Ik was echt bang. Gelukkig liep ie door.”

“Dit was een gewone dinsdag. En neen, niet alle dagen zijn zo. Maar het blijft toch bizar dat ik soms zo bang ben in m’n eigen stad”, besluit Geraldine Kemper die voor de rest écht graag in Amsterdam woont.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Sterrencast Jesus Christ Superstar uitgebreid met Alex Klaasen en Edwin Jonker

Next Article

Million Dollar Island start op 16 april met dubbele aflevering

You may also like