Gerard Joling moet op zijn knieën om dat gedaan te krijgen

Author: Share:
© Foto: Peter De Smedt

Enkele weken geleden deed Gerard Joling zijn beklag over een aantal Nederlandse radiostations die zijn muziek weinig of niet meer draaien.

“Door 100%NL word ik geboycot, die draait mij al tien jaar niet meer. Wat natuurlijk schandelijk is, daarvoor heet je toch niet 100%NL? Bij Radio2 draaien ze je plaatje misschien nog een keertje in de week nadat je op bezoek bent geweest maar verder is er totaal geen steun”, aldus Gerard in Party.

“René Froger, Jeroen van der Boom, Samantha Steenwijk…We moeten op onze knieën om onze platen gedraaid te krijgen”, vertelt Gerard Joling verontwaardigd.

Hij krijgt heel veel bijval van andere artiesten, die zijn mening delen. Volgens hem zelf zijn zij ‘te populair’. In de zin dan van ‘een populaire uitstraling’. “Wij zijn niet muzikant genoeg zoals De Dijk enzo. Dat zijn echte muzikanten”, deelt Joling mee aan Party.

“Bekende dj’s hebben zelf niets te vertellen”, geeft Gerard nog mee tijdens het interview. “Er zitten mensen in ‘achterafkamertjes’ die bepalen wat er gedraaid moet worden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Caroline van Eeden neemt wraak op Maxime Meiland

Next Article

Wolter Kroes: “Dat geeft mij de kracht om door te gaan”

You may also like