Glennis Grace krabbelt recht maar krijgt meteen al terug een kaakslag

Author: Share:
©

Door gewelddadig gedrag vorig jaar in een Jumbo supermarkt, werd Glennis Grace veroordeelt tot 200 uren taakstraf. Die heeft ze inmiddels uitgevoerd en dus hoopte ze nu eindelijk een nieuwe start te kunnen nemen, aldus Party.

Maar dit blijkt op één of andere manier nog steeds niet te lukken. Ze werd gedumpt door heel wat mensen die ze als vrienden beschouwde en kwam uit gans het schandaal toch verre van ongeschonden.

“Ik ben mensen kwijtgeraakt die echt heel dicht bij me stonden. Zelfs mensen uit mijn directe omgeving gingen me helemaal anders behandelen”, aldus Glennis aan Party.

Ze erkent zelf dat ze fout was en heeft enorm veel spijt van haar daden maar zou nu zo graag willen dat men haar een nieuwe kans geeft. Ook op werkvlak raakte ze tal van opdrachten kwijt, waardoor ze zich nu vooral moet toespitsen op haar Whitney Houston-covers.

Maar op dat gebied heeft ze nu concurrentie van Belinda, die met succes meedeed aan ‘Britain’s Got Talent’ en door tal van Nederlandse en Belgische theaters geboekt wordt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Dát interesseert René Froger geen hol

Next Article

Linda de Mol op reis zonder Jeroen

You may also like