Goldband op Werchter Boutique 2023

Author: Share:
© Foto: Nick van Tiem

Vrijdag werd Goldband aan de affiche toegevoegd van Rock Werchter toegevoegd. Samen met OneRepublic trouwens. Dat zijn veel hits. Veel meezingers. En vooral veel feest. Eerder werd al bekendgemaakt dat P!NK het festival zal headlinen. Werchter Boutique vindt plaats op zaterdag 17 juni in het Festivalpark in Werchter.

Tickets voor Werchter Boutique zijn in verkoop via ticketmaster.be.  Als zoete broodjes verkopen ze. De teller staat op meer dan 50.000 verkochte tickets. Meer namen voor het festival worden later aan de affiche toegevoegd.

Wie afgelopen zomer op Rock Werchter was en daar op zaterdag de opener van de dag meepikte, kwam terecht op de grootste fuif ooit op het middaguur. Verantwoordelijk voor al dat uitzinnig plezier: Goldband. Catchy songs zoals Noodgeval, De Langste Nacht, Witte Was, Dit Is Voor Jou en Alles Kapot maken de drie stukadoors uit Den Haag wereldberoemd in de Lage Landen. De zegetocht van Goldband gaat aan een razend tempo verder. In de lente staan ze in België 2 keer in een uitverkochte Lotto Arena in Antwerpen, in de zomer wacht Werchter Boutique.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

K3 danst zelf in Just Dance 2023

Next Article

Corry Konings: “Dat was ons laatste contact”

You may also like