Gordon klaagt ex-verloofde aan

Author: Share:
© Foto: William Rutten / SBS6

Je zou verwachten dat Gordon en zijn ex-verloofde het nu wel beu zijn om elkaar verwijten te maken, maar niets is minder waar. De ruzie tussen de twee mannen blijft maar duren.

Onlangs raakte bekend dat Gavin opnieuw verliefd zou zijn, opnieuw op een man die veel ouder is dan hij en op een man die ook nog eens veel geld heeft. Een herkenbaar patroon als je vergelijkt met zijn relatie met Gordon.

Volgers hebben de nieuwe partner van Gavin al proberen waarschuwen, maar die wil voorlopig niks weten van al die negatieve commentaren.

Gordon lijkt er zich ook maar weinig van aan te trekken en is nog altijd van plan om zijn ex-verloofde voor de rechter te slepen. Maar Gavin zou Gavin niet zijn, mocht hij keihard terugvechten.

“Er wordt met justitie in Australië gesproken en er is een aangifte in voorbereiding alsmede een civiele rechtszaak voor de schade die is aangedaan door het onterecht verspreiden van privé Whatsapp-gesprekken en emailverkeer”, dat liet het management van Gordon weten aan Shownieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Martien Meiland lastiggevallen door eigen familie

Next Article

Tragisch nieuws voor Gerard Joling

You may also like