Henny Huisman neem belangrijk besluit

Author: Share:
© Foto: Showbizz247.nl

Voor het programma ‘Beter Laat Dan Nooit’ vloog Henny Huisman met heel wat vliegtuigen en het is ook toen net, hoog in de lucht, dat hij een drastische beslissing heeft genomen.

“Ik heb tijdens de verplaatsingen beslist dat ik bepaalde dingen niet meer wil”, zo deelt Henny Huisman mee. Zo stopt hij met het wekelijks vertellen van een mop in het ochtenprogramma van Radio 538 en zet hij ook een punt achter het theaterprogramma ‘Het Achterste Van Mijn Tong’.

Door het besluit dat de presentator met zijn hoofd in de wolken nam, doen nu de gekste verhalen de ronde. Henny zou ziek zijn, hij zou boos zijn weggelopen bij 538,… allemaal van de pot gerukte verhalen dus.

“Ik wil alleen niet meer naar de meest afgelegen uithoeken van ons land rijden om samen met Rein Sluik in een theatertje te gaan zitten kletsen over mezelf”, deelt hij openhartig mee.

“Hetzelfde voor de mop die hij vertelt in de ochtendshow. “Ik heb dat drie jaar gedaan, zelfs als ik op Bonaire op vakantie was. Daar is het zeven uur vroeger en dus stond ik midden in de nacht te wachten tot ik mocht”, deelt Henny Huisman mee.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Goedele Liekens kampt nog steeds met onzekerheid

Next Article

Thijs Römer steekt mes in rug van vriend

You may also like