Het blijft bang afwachten voor Marco Borsato

Author: Share:
© Foto: VRT

Sinds hij zowat twee jaar geleden beschuldigd werd van grensoverschrijdend gedrag met een, destijds, minderjarig meisje is het leven van Marco Borsato totaal op z’n kop gezet. Inmiddels is de eens zo populaire zanger immers zo’n beetje alles kwijtgeraakt wat hem dierbaar is. Zijn grote liefde Leontine ging bij hem weg en zijn zangcarrière, waarmee hij in de loop der jaren een miljoenenvermogen kwam abrupt tot stilstand.

Verder kon hij ook niet meer optreden en werd zijn muziek ook lange tijd geboycot op de radio, waardoor hij voor miljoenen aan inkomsten misliep. Gelukkig kwam aan dat laatste even geleden een – gedeeltelijk – einde. Zo lezen we in Party. Radio 538-dj Rick Romijn vond immers dat Marco’s muziek gewoon gedraaid kan worden zolang hij nergens voor veroordeeld is. En die veroordeling, als ze er al ooit komt, laat nu al een hele tijd op zich wachten.

Marco wacht namelijk nog altijd op de beslissing van het Openbaar Ministerie over of ze hem nu wel of niet gaan vervolgen voor het vermeend grensoverschrijdend gedrag. Het indertijd minderjarige meisje noteerde alles over deze feiten in haar dagboek, maar deze schrijfsels worden nog steeds op hun echtheid onderzocht door het Nederlands Forensisch instituut. Helaas voor Marco is dit onderzoek blijkbaar nog altijd gaande en dus lijkt er voorlopig geen einde te komen aan zijn benarde situatie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Rachel Hazes beleeft de ene rechtszaak na de andere

Next Article

Kroonprinses Amalia gespot met mysterieuze jongeman

You may also like