Het is gedaan met ‘HLF8’

Author: Share:
©

TALPA heeft geen goed nieuws voor Johnny de Mol en de andere presentatoren en redactie van ‘HLF8’. De zender besloot de stekker uit het programma te trekken nadat er slechts driehonderdduizend kijkers nog naar het programma keken.

En dat is tot grote verbazing van de makers van het programma. Zij zagen het programma steeds groeien en vonden dat het programma steeds relevanter werd.

Maar toen Johnny de Mol van het scherm verdween door verschillende beschuldigingen in zijn privéleven, leek het tij ook weer de keren voor het programma. Het programma was niet meer wat het geweest was en dat bracht het succes op de helling.

Johnny was alleen nog te zien op vrijdagavond, nadat hij besloot meer tijd aan zijn familie te willen spenderen en het was onder andere Leonie ter Braak die zijn plaats innam naast Sam Hagens.

Het programma zal nog te zien zijn tot 13 april en daarna is het definitief voorbij. Er woedt al een tijdje een talkshowoorlog op de Nederlandse tv-zenders en ‘HLF8’ lijkt dan toch het eerste slachtoffer te worden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Monique vol lof over Andre Hazes

Next Article

Vijftien nieuwe namen toegevoegd aan line-up 538 Koningsdag

You may also like