Hier heeft Jan Biggel spijt van: “Sorry!”

Author: Share:
©

Met ‘Ons Moeder Zeej Nog’, goed voor bijna 15,5 miljoen Spotify-streams werd volkszanger Jan Biggel een held in de Lage Landen. Jan heeft geen gebrek aan energie, maar ook een geweldige fantasie en inspiratie. ‘Als Bij Ons D’N Haon Weer Kraait’, geïnspireerd op het kippengebeuren in het hok van zijn succesproducer Waylon van der Heijden, is daar nog een recent mooi voorbeeld van, net als zijn nieuwste single ‘Lilluke Linda’.

Jan Biggel is hij een vaste waarde, de populariteit van ambiancemaker Jan Biggel blijft groeien. “Ik hou zo van de hartelijkheid en gezelligheid. De belangstelling bij jullie blijft groeien waardoor ik er steeds vaker op het podium sta. Lekker zingen en achteraf nog een biertje, gezelligheid troef. Heerlijk!”

Op de melodie van Chris Andrews zijn wereldberoemde ‘Pretty Belinda’, zegt Jan Biggel nu openlijk sorry tegen alle Linda’s, behalve dan die ene ‘Lilluke Linda’. Net als de rest van zijn repertoire is het opnieuw een op-en-top Jan Biggel-song, waar vrolijkheid, positiviteit en een hoog meezinggehalte centraal staan. De dolle fratsen van de schalkse feestzanger zien we weer voluit in de bijhorende videoclip, waar je toch twee keer moet kijken als Jan zingt over zijn ‘Lilluke Linda’. Wedden dat deze Linda het jou geen twee keer moet vragen om iets te gaan drinken?
De nieuwe ‘Lilluke Linda’-single van Jan Biggel verscheen op Berk Music Productions en is nu digitaal beschikbaar

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Prinses Laurentien: “Het leek wel alsof ik opnieuw werd geboren”

Next Article

Roze wolk blijft uit bij Marieke Elsinga

You may also like