Hier heeft Tineke de Nooij haar hart verloren

Author: Share:
© Foto: Janita Sassen-MAX

In Weekend staat te lezen dat Tineke de Nooij onlangs op reis is geweest naar Zuid-Afrika, een land dat de presentatrice nauw aan het hart ligt. Wanneer de reporter vraagt hoe de reis was, geeft ze aan dat het héérlijk was.

“Ik heb gelogeerd bij mijn vriendinnen Anita en Gerrie”, gaat ze van start. “Zij hebben Lobeco Tours, ze verhuren huizen en organiseren reizen. Ze hadden twee locaties bedacht om met mij te bezoeken. Nou, dat vond ik zo geweldig!”

Als eerste bezocht Tineke Buffelsdrift, een heel groot meer waar nijlpaarden leven. “We sliepen er in een tent en de volgende dag kwamen er olifanten naar boven die een act voor de toeristen deden. De olifanten vinden het zelf ook enig!”

De volgende bestemming was Robertson Wine Valley, een prachtig oud huis uit begin 1800. “De eigenaresse had er tuinen aangelegd met cactussen die wel 100 tot 150 jaar oud zijn. Zij leed aan alzheimer, dus ze noemen het daar in het Zuid-Afrikaans Soekershof. Daar moest ik zo om lachen! Mensen die alzheimer hebben, zijn namelijk altijd alles kwijt, die zoeken zich suf.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Bobbi Eden schrijft boek over nieuwe passie

Next Article

Prinses Beatrix charmeert zelfs boerderijdieren

You may also like