Hierom maakt Frans Bauer zich zorgen

Author: Share:
© Foto: Showbizz247.nl

De vrouw van Frans Bauer kreeg enkele jaren geleden een herseninfarct. Uiteindelijk was de schade beperkt maar toch zit de angst er wel in.

Gelukkig bleef haar gemoedstoestand helemaal normaal. Want er zijn mensen die vaak volledig anders reageren na een herseninfarct. Met alle gevolgen van dien natuurlijk want dit kan leiden tot serieuze discussies en problemen.

Maar bij Mariska is dit gelukkig niet het geval. Het gaat trouwens goed met haar. Toch is Frans altijd ongerust. “Ik maak me altijd wel zorgen over dingen. Dat begint als je ouder wordt”.

Natuurlijk zetten alle gebeurtenissen van de laatste jaren de fun in het gezin serieus onder druk. De vrouw van Frans kreeg een herseninfarct en moest lang en intensief revalideren. Ondertussen is zij aan de beterhand maar de angst blijft uiteraard.

“In principe is Maris nooit alleen. Dat kan ook niet. Er is altijd iemand uit onze omgeving bij haar”, bekent Frans Bauer in Weekend. Maar het feit dat het ontzettend goed met haar gaat, daar is Frans zeer dankbaar voor. Toch maakt hij zich altijd zorgen. Hetzij over zijn kinderen of over zijn vrouw, stress alom.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Ellemieke Vermolen openhartig over contact met Sergio Herman

Next Article

Wolter Kroes: “Dat kun je toch zomaar niet laten voorbij gaan…”

You may also like