Is de carrière van Wendy van Dijk definitief voorbij?

Author: Share:
© Foto: VTM

Het is al vaker geschreven, maar de programma’s van Wendy van Dijk doen het niet meer zo goed als vroeger. De meeste programma’s trekken geen miljoenen kijkers meer en dat zou zomaar eens kunnen betekenen dat de carrière van Wendy binnenkort voorbij zou kunnen zijn.

Sinds Wendy haar overschakeling maakte van RTL naar SBS gaat het de verkeerde kant uit met de kijkcijfers. Het lijkt wel alsof het publiek haar de rug heeft toegekeerd, schrijft Party.

Gelukkig heeft dat weinig invloed op het vermogen van de presentatrice. Op haar hoogtepunt verdiende Wendy zo’n 1,1 miljoen euro. En dat is niet slecht.

Maar Wendy komt naast haar bedroevende kijkcijfers nog wel vaker in het nieuws. Heel vaak is dat ook niet altijd even positief. Zo gaat het vaak over zakelijke conflicten en scheidingsgeruchten.

Maar naast al het negatieve nieuws en slechte nieuws is er gelukkig ook goed nieuws voor Wendy. Haar tv-carrière mag zich dan wel in een dipje bevinden, haar vermogen bevindt zich daar nog lang niet.

Haar bedrijf WendyMultimedia B.V had in 2020 nog een vermogen van 241.000 negatief. Een resultaat dat in 2021 drastisch veranderde naar een positief resultaat van 18.000 euro.

Maar ook haar andere bedrijven doen het lang niet slecht. En dat zal de presentatrice ongetwijfeld weer wat meer doen lachen. En dat kan ze goed gebruiken.

Er ligt namelijk een fusie tussen Talpa en RTL op tafel. En Wendy zal niet ontkennen dat blij zal zijn als de fusie niet doorgaat. Al blijft vooral de vraag of haar contract wel verlengd zal worden met zo’n slechte kijkcijfers.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Chantal Janzen krijgt bekende buurman

Next Article

Cilly Dartell: “ik hoop dat ik hem nog kan zien”

You may also like