Is er nog hoop voor kroonprinses Amalia?

Author: Share:
© Foto: RVD - Martijn Beekman

Vorig jaar werd bekend dat prinses Amalia niet naar Amsterdam zou verhuizen door bedreigingen die er zouden zijn. Het pand waar ze dus hoopte te wonen heeft nog altijd een lege verdieping.

Ondertussen hebben twee vriendinnen van Amalia wél hun intrek genomen in het huis. Mogelijks betekent dit ook dat er nog hoop is dat de kroonprinses alsnog zal kunnen verhuizen.

Een hoofdverdachte in de zaak werd recentelijk niet meer aanzien als bedreiging. Hij werd in november 2022 opgepakt omdat hij de moord of ontvoering zou plannen op de Nederlandse prinses maar deze piste lijkt nu dus van de baan.

Hij werd destijds gelinkt aan een onheilspellend bericht dat verstuurd werd met een speciale telefoon die criminelen gebruiken.

Daarin beweerde hij dat er van de lerares van Amalia, die haar viool zou leren spelen, info zou doorgegeven worden aan ‘zijn mensen’. Het bericht werd onderschept en deed bijgevolg alle alarmbellen afgaan. Na onderzoek trok het onderzoeksteam de conclusie dat het mogelijks niet over de kroonprinses zou gaan aangezien zij al acht jaar geen vioolles meer krijgt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Doutzen Kroes wil dát tot aan haar dood

Next Article

Goedele Liekens slaat advies ouders in de wind

You may also like