Jaap Reesema schrok van de weegschaal

Author: Share:
© Foto: VTM

Toen Jaap Reesema vijftien was, passeerde hij de kaap van 115kg lichaamsgewicht. “In die periode zat ik slecht in mijn vel, mijn ouders gingen uit elkaar en ik zocht troost in eten en drinken”, bekent hij tijdens een interview met Story.

Op een bepaald moment besloot hij de strijd aan te gaan met de kilo’s. “in anderhalf jaar viel ik 35 kilo af. Maar toen de kinderen geboren werden, kwam er elk jaar weer een kilo bij. Ik hoop dat zij die strijd nooit hoeven te voeren”, aldus Jaap Reesema.

In oude gewoontes vervallen op vlak van eten is uiteraard altijd een grote valkuil maar toch is Jaap er zeker van dat hij zijn uiterste best zal doen om het vol te houden. Toch wil hij alles wel minder strikt doen.

“Doordeweeks wil ik nog wel drie keer krachttraining doen en op mijn voeding letten, maar in het weekend zal ik wel weer uit eten gaan en een wijntje drinken. Maar alles met mate dus”, zo bekent de zanger aan Story.

De verleidingen loeren volgens hem wel om de hoek maar toch is het nog lekkerder om er gewoon af te blijven volgens Jaap.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Frans Bauer biecht op: “Eigenlijk heb ik dat altijd gewild maar nooit gehad”

Next Article

Gordon kampt met extreme stemmingswisselingen en verslaving

You may also like