Jaimie Vaes furieus: “Dit moet stoppen!!”

Author: Share:
© Foto: Brunopress

Jaimie Vaes is er helemaal klaar mee. De ex van Lil’ Kleine heeft zich op Instagram boos gemaakt op iemand die haar het leven zuur aan het maken is. Maar wie is die persoon dan?

Het is Yvonne Coldeweijer. De koningin van de juice had een verhaal gelanceerd over Jaimie Vaes, maar die is niet opgezet met de leugens die alweer van haar verspreid worden.

“Wanneer houdt het nou een keer op? De leugens en verzinsels over mij. Om mij bewust in een slecht daglicht te plaatsen? Je afgunst lijkt bijna op ongezonde jaloezie, vriendin”, schrijft Jaimie Vaes.

“Ik zou m’n middelvinger hebben opgestoken naar Transavia personeel en een vliegtuig hebben laten wachten? Ik was afgelopen weekend gewoon in Nederland, heb ook geen ene vlucht gemist. Er is ook geen vip service vanuit Ibiza airport en laat staan dat ik m’n middelvingers op ga steken”, reageert Jaimie Vaes.

“Nog nooit ben ik respectloos omgegaan op deze manier, met wie dan ook. Wat een nare vrouw ben je toch Yvonne Coldeweijer. Het begint te lijken op propaganda om mij in een kwaad daglicht te zetten. Jezus vrouw, maak je druk om je kleertjes. Die hebben je aandacht harder nodig”, gaat Vaes verder.

“Begint vermoeiend te worden dit. Iedere keer hoop ik dat we liever voor elkaar kunnen zijn, maar jij voedt alleen maar haat. Dit moet stoppen!  We hebben allemaal even kunnen genieten van je highlights over mijn ellende…hoever wil je nog gaan?” vraagt Jaimie Vaes zich af.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Million Dollar Island start op 16 april met dubbele aflevering

Next Article

Son Mieux verrast met Schaal van Rigter

You may also like