Jamai Loman: “Ik schaam me voor alles”

Author: Share:
© Foto: VTM

Je hoort wel eens van bekende Nederlanders dat ze het erg lastig vinden om zichzelf bezig te zien op televisie of zichzelf bezig te horen op radio. Dat is bij Jamai Loman niet anders.

Hoewel Jamai al sinds zijn 16de in het vak staat, vindt hij het nog altijd verschrikkelijk om naar zichzelf te kijken. Dat moest hij toegeven in de podcast ‘Darmstad FM’.

“Ik trek altijd bewust zwarte kleding aan. Ook op tv….Omdat ik nog altijd in mijn gedachte heb dat ik eruitzie als een tientonner. Maar eenmaal de camera’s aanstaan, voel ik geen schaamte meer. Al moet ik dan in mijn onderbroek staan op tv, dan zou ik dat zo doen. Als dat een functie heeft. Maar zet mij met collega’s in een kleedkamer en ik moet me daar omkleden, dan ben ik zo ongemakkelijk. Dan wacht ik tot iedereen echt weg is.”

Eigenlijk houdt Jamai niet heel erg van het leven in de spotlights en dat is behoorlijk tegenstrijdig met zijn carrière die hij heeft.

“Als het moet dan leef ik showbizz. De lichten, het geluid en alles wat daarbij komt kijken. Maar het sociale aspect van deze business vind ik vermoeiend. Het kost me veel energie. Ik heb ook geen zin om over mezelf te praten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Gordon neemt afscheid van Zuid-Afrika: ‘Tijd voor nieuw avontuur’

Next Article

Glennis Grace kwaad op medewerker van Koffietijd

You may also like