Jan Smit doet mensen ergeren

Author: Share:
© Foto: Avrotros

We voelen ons niet meer betrokken”

Het is weer de tijd van het jaar waarin Eurosong-liefhebbers hun hart naar harteloos kunnen ophalen en dat gedurende een week lang. Nederland stootte helaas niet door naar de finale, maar buurland België deed dat dan weer wel. Nederland weet in elk geval voor wie ze moeten supporteren.

Ook een vaste waarde bij Eurosong zijn Jan Smit en Cornald Maas. Al had het publiek dat dit jaar graag anders gezien. Eerst mochten Cornald en Jan mee beslissen over wie naar het Songfestival zou gestuurd worden, maar nu moeten ze ook objectief gaan beoordelen als commentatoren. En daar wringt het toch een beetje

RTL-Boulevard-verslaggever Aran Bade wou heel graag met de mannen praten over het Songfestival en de prestatie van Mia Nicolaï en Dion Cooper, maar hij krijgt de heren maar niet te pakken.

“De frustratie zit niet alleen bij mij, maar ook bij de andere pers. En dat moet anders. We voelen ons gewoon niet betrokken bij de Nederlandse delegatie.”

Dat Jan en Cornald geen commentaar willen geven, voelt niet goed bij Aran. “We worden toch echt een beetje aan de kant gezet. Er wordt eigenlijk gezegd: ‘We komen niet meer en zoek het eigenlijk allemaal maar uit. Dat is wel heel lastig. De AvroTros moet daar opener over zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Qmusic-dj gaat weer aan de slag

Next Article

Gordon wanhopig op zoek naar een nieuwe relatie

You may also like