John de Bever: “Dat had hij wel verdiend”

Author: Share:
© Foto: SBS6

Nederland en Vlaanderen zijn in diepe rouw want Vader Abraham overleed een tijdje geleden. Het was al een tijdje stil rond de zanger, maar niemand wist hoe het met hem ging. Niet zo goed blijkt nu achteraf, want Pierre Kartner zou ziek zijn geweest.

Ook voor John de Bever kwam zijn overlijden heel onverwachts. Hij leerde hem kennen toen hij amper 14 was. Pierre hielp John verder met zijn muziekcarrière en toonde veel geloof in de zanger.

“Na enkele singles was ik toen even gestopt met zingen tot 5 jaar geleden. Toen heb ik ‘Het Kleine Café Aan De Haven’ opnieuw uitgebracht. Ik heb toen gevraagd aan hem om in de clip mee te spelen en hij zei meteen ‘ja’”, glundert John in Party.

John wist dat het de laatste jaren niet zo goed ging met Pierre, maar wist zoals iedereen niet dat hij was overleden. Ook hij vernam het triestige nieuws pas toen hij al in alle stilte was begraven.

“Een groots afscheid met een uitgebreide ceremonie en veel gasten die een rol van betekenis hebben gespeeld in zijn leven, had hij wel verdiend. Maar zijn eigen wens en de keus van de familie moet je respecteren. Ik heb Pierre vrij goed gekend: een icoon en een fenomeen is heengegaan. Hij was de grootste van het Nederlandse lied.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

René Froger vol twijfels: “Is dit wel een goed idee”

Next Article

Danny De Munk in tranen: “Hij is overleden”

You may also like