Koning Willem-Alexander: “Dat gaat in elk geval wel goed”

Author: Share:
© Foto: RVD - Mischa Schoemaker

Prinses Amalia had erg uitgekeken naar haar studentenleven in Amsterdam. Maar die plannen zijn (voorlopig) weer van tafel geveegd. De prinses verblijft niet langer op kot in Amsterdam en woont terug thuis bij haar familie.

Koning Willem-Alexander en koningin Maxima hebben grote bewondering voor hun dochter hoe ze met de situatie omgaat en hebben het zelf ook niet erg gemakkelijk.

“Ik kan niet omschrijven wat die bedreigingen doen met ons. Dat is echt heel zwaar. Het is niet leuk om je kind niet echt blij te zien”, reageerden ze na hun staatsbezoek in Zweden, schrijft Party.

Ook na hun staatsbezoek aan Griekenland reageerde het koningspaar emotioneel. “Af en toe vind ik het wel fijn dat ze nog bij papa en mama woont, terwijl dat toch niet wenselijk is voor een jongedam van bijna negentien.”

Maar Maxima en Willem-Alexander zijn ook erg trots op hun dochter hoe ze met de hele situatie omgaat. “Natuurlijk is het nog steeds echt heel vervelend en niet eenvoudig, maar ze houdt zich moedig. Ze heeft nu haar eerste tentamenronde gehad en die is goed gegaan, dus dat gaat in ieder geval goed.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Marc van der Linden: “Coldeweijer rapporteren”

Next Article

Xander de Buisonjé was niet altijd zo braaf

You may also like