Koningin Maxima: “Dat geeft mij erg veel energie”

Author: Share:
© RVD - Koning Willem-Alexander

Veel Nederlanders wisten het al langer maar koningin Maxima is een vrouw met een groot hart. Ze is er begaan met de vrouw en reist de hele wereld rond om ervoor te zorgen dat vrouwen wereldwijd toegang krijgen tot financiële middelen.

“Dit ligt mij nauw aan het hart omdat het mij motiveert en mij energie geeft als ik zie dat vrouwen het beste uit zichzelf weten te halen en dat delen met anderen. De positie van vrouwen is wereldwijd enorm veranderd”, begint de koningin in Libelle.

Op haar reizen heeft Maxima al heel wat vrouwen mogen ontmoeten. Die hebben haar allemaal een voor een geïnspireerd met hun verhalen.

“Vrouwen die hun zelfvertrouwen hervonden en op eigen benen leerden staan, vrouwen die fantastische bedrijven of organisaties opzetten, vrouwen die naast hun werk ook mantelzorgen of vrijwilligerswerk doen. Zowel in Nederland als in mijn functie voor de VN pleit ik voor gelijke kansen in ontwikkeling voor vrouwen en mannen en het creëren van mogelijkheden die bijdragen aan financiële zelfstandigheid.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Hélène Hendriks niet brutaal genoeg volgens Patty Brard

Next Article

Hans Klok begeeft zich ver uit zijn comfortzone

You may also like